Diensten Pagina 3

Wij leveren de beste service

We bieden een scala aan diensten op het gebied van architectuur en interieurontwerp.

Een prachtig gebouw ontstaat door een voortdurend ontwerpproces van initiatieven tot oplevering, waarbij architect en opdrachtgever samenwerken naar een optimaal resultaat. Wij begeleiden het bouwproces van start tot finish. Niet alleen onze mentaliteit, maar ook de communicatie met de opdrachtgever onderscheid ons. Regelmatige gesprekken met de opdrachtgever zijn cruciaal voor het maken van de juiste beslissingen en de inpassing van het ontwerp in de omgeving. Het is een belangrijk onderdeel van onze aanpak.

Wij creëren gebouwen waarin onze opdrachtgevers zich kunnen herkennen en die aansluiten bij hun identiteit en karakter, maar ook verrassend zijn. Ons doel is om gebouwen met een eigen persoonlijkheid, duidelijke vormgeving, goede routing en structuur, uitstekende ruimtelijkheid en duurzame materialen te realiseren. Een nauwe afstemming voor het gewenste gebruik is nodig voor een efficiënt en functioneel gebouw. Onze ambitie is gebouwen met karakter, heldere vorm, duidelijke routing, optimale ruimte en duurzame materialen te realiseren.

Wij realiseren interieurbouw op maat voor bedrijven. Onze uitdaging is het creëren van een interieur dat aansluit bij de bedrijfsfilosofie en uitstraalt wat uw bedrijf is. Onze interieurbouw is niet alleen prachtig, maar maakt ook indruk op de gebruikers en bezoekers. Ons ontwerpstudio zet uw wensen en eisen om in een unieke en op maat gemaakt interieur, waar u zich zult herkennen en waar u trots op zult zijn. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Onze ontwerpstudio creëert een 3D-ontwerp met realistische fotografie om uw nieuwe inrichting optimaal te ervaren. Onze experts bekijken het gebruik en de constructie van de ruimte en geven vervolgens gedetailleerde technische tekeningen. Na goedkeuring starten we met de productie en onze VCA en ISO gecertificeerde monteurs overleggen de planning en zorgen voor een perfecte afwerking met aandacht voor alle details.

Laat door ons uw winkel inrichten en we zorgen dat het een verleidelijke uitstraling krijgt dat past bij uw bedrijf. Als ervaren winkelinrichter zorgen wij voor een vernieuwende sfeer die uw product en concept versterkt. Onze diensten omvatten advies en realisatie van winkelmeubilair, routing, signing, productpresentatie en verlichting, zowel voor nieuwbouw als verbouw, inclusief restylen van winkels. Trek meer klanten en maak net dat verschil door vandaag nog contact met ons op te nemen.

Onze ontwerpstudio creëert een 3D-ontwerp waarin elke detail zichtbaar zal zijn. De ontwerpers houden rekening met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de winkelbranche om uw product en bedrijfsidentiteit te versterken door een optimale indeling en sfeervolle uitstraling te creëren. Hierdoor zorgen wij voor een aangename klantbeleving, wat zal resulteren in een hogere omzet. Onze werkvoorbereiders en monteurs zorgen vervolgens voor een perfecte uitvoering en oplevering van het project. Al onze gecertificeerde medewerkers weten hoe belangrijk het is dat alles perfect klopt, van de vloer tot de toonbank en de uitstallingen. Bij ons staan uw wensen en eisen altijd centraal. Wij geven advies op basis van onze expertise en ervaring en uw bedrijfsfilosofie en realiseren een op maat gemaakte winkelinrichtingen voor winkels van diverse omvang en formules. Wij werken samen met verschillende leveranciers om winkeldisplays of complete concepten uit te werken.

De transformatie van het traditionele kantoor werd tijdens het coronajaar versneld. Veel organisaties beseffen dat thuiswerken hierbij blijvend is en dat het kantoor andere functies moet aannemen, zoals het ontmoeten en samenwerken met collega’s en het inspireren van elkaar. Dit betekent dat er meer nadruk zal komen te liggen op de interieur- en indelingkeuzes voor het kantoor. Design Studio, met jarenlange ervaring in het bouwen van kantooromgevingen, biedt advies en ondersteuning bij het creëren van de optimale werksituatie. Samen met de opdrachtgever wordt stap voor stap bekeken hoe deze tot stand moet komen.

Van ergonomische bureaustoelen tot opbergruimtes, Van A tot Z regelen wij alles tot in de puntjes bij het inrichten van uw kantoor. Onze focus ligt op het creëren van een werkomgeving waar iedereen blij van wordt. Het inrichten van het kantoor is bij ons meer dan alleen het standaard realiseren van een werkplek, we besteden extra aandacht aan de uitstraling en detail.

Wij ontwerpen op maat, rekening houdend met jouw wensen. Of het nu gaat om bureaus, bijpassende stoelen, planten, verlichting of iets anders, geen detail wordt achterwegen gelaten. Onze aanpak resulteert in een persoonlijke en unieke 3D-visualisatie van jouw kantoor. Onze experts staan altijd klaar om te helpen en jou te begeleiden in het proces. Vraag vandaag nog een vrijblijvend 3D-ontwerp aan.

Met het interieur kunt u uw huis een persoonlijke touch geven en een plek creëren waar u zich thuis voelt. Het inrichten van een huis is echter niet altijd eenvoudig. Gelukkig is daar onze interieur stylist, die u graag helpt bij het creëren van een interieur naar uw wens. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we samen uw wensen en de ruimte(s) die u wilt aanpassen. We bepalen de stijl en sfeer en beschikbare mogelijkheden, waarna we uw wensen in kaart brengen. Als u geen plattegrond hebt, nemen we de ruimte op. Tot slot bespreken we de vervolgstappen, zoals een kleuradvies, indelingsplan, interieuradvies, aankoopadvies en inkoop van woonaccessoires en styling.

Daarna gaan we direct aan de slag om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren voor verkoop met uw eigen meubels en accessoires. U ontvangt een samenvatting van de besproken veranderingen en extra tips voor verbetering. Of het nu een particulier of zakelijk interieuradvies betreft, we bieden advies voor de inrichting, indeling en styling van één of meerdere ruimtes, rekening houdend met uw wensen en eisen. Onze zakelijke interieuradviezen hebben meestal een grotere omvang dan particuliere adviezen.

Wat ons onderscheidt van de rest is onze visionaire doelstelling & werkelijk unieke ontwerpen die tot in de perfectie zijn samengesteld.

Ruimtes bouwen
van binnenuit

Ervoor zorgen voor perfecte service en moderne technieken.

Van tekening
tot werkelijk project

Over Mooi Interieur

Design Studio is een architectenbureau / interieurbouwbedrijf gevestigd ‘s-Hertogenbosch, Noord-Brabant. Ons team van vakkundige designers en uitvoerende medewerkers is zeer toegewijd bij het realiseren van unieke en op maat gemaakte interieurs. Wij bieden full service, waarbij we u vanaf het begin tot het einde begeleiden bij het creëren van uw droominterieur.

NEEM CONTACT MET ONS OP

0123.456.789
info@mooiwebsite.nl
Straatnaam 00, 0000 AA, Plaatsnaam

COPYRIGHT (C) template MOOI INTERIEUR 2019 | GEMAAKT DOOR MOOIWEBSITE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN