modern gebouw met grote ramen, buitenaanzicht

Voorbeeld
project pagina 2

Omschreven als een villawijk uit de jaren vijftig, is het Willemspark in Zeist ruim opgezet en gelegen op korte afstand van het stadscentrum en het stadspark Dommelsteeg. Veel van de oorspronkelijke bebouwing in de wijk voldoet echter niet aan de hedendaagse eisen op het gebied van comfort en duurzaamheid. Daarom werd Design Studio gevraagd om een moderne woning te ontwerpen die aan de meest recente eisen op het gebied van comfort en duurzaamheid voldoet.

Locatie
Zeist

Opdrachtgever
Particulier

Oplevering
2021

Fotografie
Stephany Kasper

Look & Feel
van een residence

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Locatie
Zeist

Opdrachtgever
Particulier

Oplevering
2021

Fotografie
Stephany Kasper

Heeft u een project dat gerealiseerd moet worden?

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Over Mooi Interieur

Design Studio is een architectenbureau / interieurbouwbedrijf gevestigd ‘s-Hertogenbosch, Noord-Brabant. Ons team van vakkundige designers en uitvoerende medewerkers is zeer toegewijd bij het realiseren van unieke en op maat gemaakte interieurs. Wij bieden full service, waarbij we u vanaf het begin tot het einde begeleiden bij het creëren van uw droominterieur.

NEEM CONTACT MET ONS OP

0123.456.789
info@mooiwebsite.nl
Straatnaam 00, 0000 AA, Plaatsnaam

COPYRIGHT (C) template MOOI INTERIEUR 2019 | GEMAAKT DOOR MOOIWEBSITE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN