• Straatnaam 00, 0000 AA plaatsnaam
  • 0123.456.789

  • info@mooiwebsite.nl

Over Ons

De starters

En de bouwers

Pim en Pepijn, Twee trotse eigenaren van dit restaurant, waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden, gemaakt met verse ingrediënten en met veel liefde bereid. Onze specialiteit is de Franse keuken, maar we bieden ook diverse smaakvolle internationale gerechten aan die op onze menukaart zijn terug te vinden. We hebben als doel een unieke ervaring te creëren voor iedereen die bij ons komt eten. Om die reden is de keuken zo ingericht dat elk avondje uit een unieke beleving wordt. Onze gerechten zijn perfect gebalanceerd, geen detail zal je daarbij ontgaan, die je trouwens ook nergens anders zult proeven.

Ook beschikken we over een prachtige wijnkelder vol met unieke wijnen uit de hele wereld. Onze sommelier kan u adviseren over welke wijn het beste past bij uw gerecht. We zijn trots op onze plaats in de gemeenschap en hebben altijd de beste service in gedachten.

het geheim van ons succes

De sturende krachten

Een karaktervol en comfortabel restaurant. Producten van hoge kwaliteit en een authentieke keuken. Maar zonder onze gezellige en vakbekwame mensen zou het vermaak, de bediening en keuken  niet vlekkeloos verlopen.

Chef

Ramsay

Sommelier (wijn)

Koen

Sommelier (bier)

Pepijn

Gastvrouw

Angelique

keuken en restaurant
Visgerecht met een fles wijn
Bar restaurant met wijnkoeling

Reserveer direct online

reviews

Klanten en hun mening

Deel je ervaring en laat anderen weten wat je van ons restaurant vindt

“Het eten was voortreffelijk en de bediening was uitstekend. De prijzen waren goedkoop en het restaurant was gezellig. Een aanrader voor iedereen!”

Sander Zonnestraal

“Ik had een heerlijke ervaring in dit restaurant. De gerechten waren smakelijk, de service was vriendelijk en de prijs was redelijk. Een aanrader als je lekker wilt eten!”

Ruby Oosterma

“Het was een geweldige ervaring in dit restaurant. De gerechten waren vers en heerlijk en de prijs was betaalbaar. Zeker een bezoek waard!“

Isabelle Goudkamp

Wij serveren een ruime selectie van organische gerechten die zijn bereid met verse, lokale ingrediënten. Onze sfeervolle locatie, vriendelijke bediening en heerlijke gerechten maken ons restaurant de perfecte plek voor een gezellige lunch of een romantisch diner. Bezoek ons vandaag nog en ervaar de smaken van onze natuurlijke Arabica koffie en gerechten zelf!

openingstijden

Maandag – vrijdag 09:00 – 22:00
Zaterdag 11:00 – 00:00
Zondag 11:00 – 22:00

ons adres

  • Straatnaam 00, 0000 AA Plaatsnaam

  • 0123 456 789

  • reserveren@mooiowebsite.nl

Copyright © Template Mooi Restaurant | Gemaakt door MooiWebsite. Alle rechten voorbehouden.

PRIVACY   |   ALGEMENE VOORWAARDEN   |   KLACHTEN