Ons Menu
Starters
Zoete flammkuchen met peer – €28
Met geitenkaas, walnoten en honing.
Summer rolls met nuoc mam aanbevolen – €36
Met geitenkaas, walnoten en honing.
Amuse van paté en gekaramelliseerde sjalot – €30
Begin eens met deze amuse: zout, zoet en romig op één lepel.
Tompouce van avocadomousse en gerookte zalm – €22
Net zo romig, knapperig en roze als de welbekende tompouce, maar dan hartig.
Gebakken coquilles met proseccoschuim – €33
Het proseccoschuim aan tafel wordt over de gebakken coquilles geschonken.
Fake Tartare van tomaat (vegetarisch) – €27
Het romige burrata, basilicum en crema di balsamico.
Hoofdgerechten – Vis
Frisse limoenrisotto met zalm seizoen – €36
Met een frisse marinade van limoen en venkelzaad.
Kabeljauw met geroosterde sugar snaps – €46
Met Polenta, wat munt, olijfolie, knoflook en citroensap.
Knapperige doradefilet aanbevolen – €34
Met romige risotto caprese.
Chili-limoenvis – €31
Met maiscrème en bimi.
Caribische viscurry met kabeljauwfilet – €34
Met paprika en romige kokos curry.
Indiase kedgeree met gerookte makreel – €28
Met mango, courget met zalmsnippers en avocado .
Hoofdgerechten – Vlees
Bavette aanbevolen – €52
Met portsaus en geroosterde sjalotten.
Kalfsschnitzel – €46
Met Parmaham en salie, Saltimbocca alla Romana.
Label Rouge Kip seizoen – €27
Met limoen en rode peper.
Geglaceerde beenham met Bourbon – €42
Met honing, mosterd, kruidnagel, nootmuskaat en een scheutje Bourbon.
Belgische Stoofvlees – €38
Met bier en ontbijtkoek.
Tedermalse Kip in Za’atar- €29
Met oregano, citroen en sesam.
Dranken
Prickly Pear Tonic – €12
Cactusvijg, Chancaca, Key Lime, en Tonic.
Chicha Morada – €12
Purple Corn, Ananas, Appel, Kaneel, en Kruidnagel.
Better Boy – €10
Tomaat, Zout, Zwarte Peper, Citroen, Worcestershire.
Tommy’s Margarita – €13
Tequila, vers Limoensap, en Sinaasappellikeur.
Desserts
Pavlova met stoofperen – €16
Met mascarponeroom en chocoladesaus.
Karamel Cheesecake – €14
Bestrooid met krokante stukjes nougatine.
Bastogne Parfait – €15
Met karamelsaus en extra stukjes koek.
Karamelmousse – €18
Met lobbige specerijenroom.
Chocolade panna cotta – €18
Met honeycomb en verse frambozen.
openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag – vrijdag | 09:00 – 17:00 |
Zaterdag | 09:00 – 18:00 |
Zondag | 09:00 – 18:00 |
ons adres
Copyright © Website Template Flavour Restaurant | Gemaakt door MooiWebsite. Alle rechten voorbehouden.
PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN | KLACHTEN