De gelukkigste dagen van het jaar

Welkom in onze bruisende koffie corner en lunchroom! Hier ontmoet smaakvolle koffie de verrukkelijke wereld van culinaire creaties. Geniet van een warme sfeer, heerlijke gerechten en perfect gebrouwen koffie. Een plek waar gezelligheid en genot samenkomen. Stap binnen en laat je zintuigen verwennen!

Meteen reserveren?

50%
Minimaal 4 personen

Een echt Familiebedrijf met een Passie voor Koffie

Natuurlijke Arabica koffie wordt beschouwd als een speciaal soort koffie met een unieke smaak en aroma. Deze smaak kan variëren van gewassen Arabica koffie en wordt vaak beschreven als fruitig, complex en zoet. Dit wordt verkregen door een specifieke oogstmethode, waar de koffiebessen worden gedroogd met het vruchtenvel er nog omheen. Een echte aanrader!

Ontdek een Culinaire Wereld van Genot in onze Gastvrije Koffiecorner en Lunchroom

We zijn trots om je een smaakvolle en gevarieerde menukaart aan te bieden, boordevol heerlijke gerechten die met liefde zijn bereid. Van hartige lunchklassiekers tot verrukkelijke zoete lekkernijen, elk gerecht is een feest voor je smaakpapillen. Laat je verwennen door de harmonie van smaken, texturen en aroma’s die elk gerecht biedt. Of je nu komt voor een gezellige lunch, een snelle koffiepauze of een heerlijke koffie, bij ons vind je altijd iets dat perfect aansluit bij jouw smaak en wensen. Bereid je voor op een culinaire reis vol genot en ontdekkingen in onze gastvrije koffiecorner en lunchroom.

Openingstijden:

ma: gesloten
di-vr: 09:00 – 17:00
za-zo: 09:00 – 18:00

Adres:

Straatnaam 00
0000 AA Plaatsnaam

Geniet ook van een Heerlijke Zondag Brunch

Geniet van een heerlijke zondag brunch met een gevarieerd aanbod aan zoete en hartige gerechten. Van frisse fruitsalades tot warme eieren en spek, er is voor ieder wat wils. Proost op de zondag met een glas bubbels of een verse jus d’orange. Een perfecte manier om de dag ontspannen te beginnen met familie en vrienden. Reserveer dagelijks vanaf 11:00 tot 16:00 uur.

Organische & Verse Koffie

Ook om mee te nemen

Organische koffie is koffie die is geteeld zonder het gebruik van chemicaliën, pesticiden of kunstmest. In plaats daarvan worden er biologische methoden gebruikt om ongedierte en ziekten te bestrijden. Organische koffie is vaak wel iets duurder dan gewone koffie omdat de teeltkosten hoger zijn.

Vers koffie wordt direct gemalen en gebrand nadat een bestelling is geplaatst. Deze koffie heeft een beter aroma en smaak dan koffie die al geruime tijd op voorraad is gehouden.

Het is belangrijk te weten dat organische koffie niet per se vers is en dat verse koffie niet per se organisch is. Beide begrippen hebben te maken met de kwaliteit van de koffie, maar op verschillende manieren gemaakt.

Wij delen onze passie voor koffie en thee, maar ook mens en milieu gaan ons nauw aan het hart. Daarom combineren wij duurzaamheid met smaak. De uitkomst: premium biologische koffie en thee.

Organische koffiebonen

Heerlijke Verse Koffiebonen

Speciaal geselecteerd op excellente smaak
* De prijs is inclusief bezorging.

Natuurlijke Arabica Koffie voor een Buitengewone Smaak

Natuurlijke Arabica koffie wordt beschouwd als een speciaal soort koffie met een unieke smaak en aroma. Deze smaak kan variëren van gewassen Arabica koffie en wordt vaak beschreven als fruitig, complex en zoet. Dit wordt verkregen door een specifieke oogstmethode, waar de koffiebessen worden gedroogd met het vruchtenvel er nog omheen. Een echte aanrader!

Natuurlijke Koffiebonen

Koffiebonen die gemaakt zijn met de natuurlijke methode, zijn geoogst van Arabica koffiebomen waarbij de bessen gedroogd worden met het vruchtenvel er nog omheen. Deze methode wordt ook wel “natuurlijke” of “ongewassen” methode genoemd.

100% ISO Gecertificeerd

Al onze koffiebonen zijn 100% ISO gecertificeerd. Dit betekent dat de bonen zijn geteeld, geoogst, verwerkt, verpakt en gebrand volgens de internationale normen voor kwaliteit, veiligheid en milieubescherming.

Visgerecht met een fles wijn
Passie voor koffie