Voorgerechten
Zoete flammkuchen met peer – €28
Met geitenkaas, walnoten en honing.
Amuse van paté en sjalot – €30
Begin eens met een heerlijke amuse.
Tompouce van avocadomousse – €22
Lekker romig en knapperig maar dan hartig.
Fake Tartare van tomaat – €27
Met crema di balsamico.
Hoofdgerechten
Kalfsschnitzel – €46
Met Parmaham en salie, Saltimbocca alla Romana.
Geglaceerde beenham – €42
Met honing, mosterd, kruidnagel en nootmuskaat.
Tedermalse Kip in Za’atar – €29
Met oregano, citroen en sesam.
Chili-limoenvis – €31
Met maiscrème en bimi.
Desserts
Karamel Cheesecake – €14
Bestrooid met krokante stukjes nougatine.
Chocolade panna cotta – €18
Met honeycomb en verse frambozen.
Pavlova met stoofperen – €16
Met mascarponeroom en chocoladesaus.
Karamelmousse – €18
Met lobbige specerijenroom.
Wijnen
Witte wijnen:
Pinot grigio – €5
Verdejo – €1,70
Chardonnay – €4,70
Grunër Veltliner – €5
Albarino – €5
Sauvignon blanc – €4,50
Rode wijnen:
Negroamaro – €4,70
Tempranillo – €5
Primitivo – €5,50
Malbec – €4,50
Syrah – €5,50
openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag – vrijdag | 09:00 – 17:00 |
Zaterdag | 09:00 – 18:00 |
Zondag | 09:00 – 18:00 |
ons adres
Copyright © Website Template Restaurant Amara | Gemaakt door MooiWebsite. Alle rechten voorbehouden.
PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN | KLACHTEN