Menu Stijl I
Voorgerechten
Zoete flammkuchen met peer………….. €28
Met geitenkaas, walnoten en honing.
Amuse van paté en sjalot…………………. €30
Begin eens met een heerlijke amuse.
Tompouce van avocadomousse……….. €22
Lekker romig en knapperig maar dan hartig.
Fake Tartare van tomaat………………….. €27
Met crema di balsamico.
Hoofdgerechten
Kalfsschnitzel…………………………………. €46
Met Parmaham en salie, Saltimbocca alla Romana.
Geglaceerde beenham…………………….. €42
Met honing, mosterd, kruidnagel en nootmuskaat.
Tedermalse Kip in Za’atar……………….. €29
Met oregano, citroen en sesam.
Chili-limoenvis……………………………….. €31
Met maiscrème en bimi.
Dranken
Prickly Pear Tonic……………………………. €12
Cactusvijg, Chancaca, Key Lime, en Tonic.
Chicha Morada………………………………… €12
Purple Corn, Ananas, Appel, Kaneel, en Kruidnagel.
Better Boy……………………………………….. €10
Tomaat, Zout, Zwarte Peper, Citroen, Worcestershire.
Tommy’s Margarita…………………………. €13
Tequila, vers Limoensap, en Sinaasappellikeur.
Menu Stijl II
Met een scheidingslijn
Voorgerechten
Zoete flammkuchen met peer
€28
Met geitenkaas, walnoten en honing.
Amuse van paté en sjalot nieuw
€30
Begin eens met een heerlijke amuse.
Tompouce van avocadomousse
€22
Lekker romig en knapperig maar dan hartig.
Fake Tartare van tomaat
€27
Met crema di balsamico.
Hoofdgerechten
Kalfsschnitzel Seizoen
€46
Met Parmaham en salie, Saltimbocca alla Romana.
Geglaceerde beenham
€42
Met honing, mosterd, kruidnagel en nootmuskaat.
Tedermalse Kip in Za’atar
€29
Met oregano, citroen en sesam.
Chili-limoenvis
€31
Met maiscrème en bimi.
Dranken
Prickly Pear Tonic
€12
Cactusvijg, Chancaca, Key Lime, en Tonic.
Chicha Morada
€12
Purple Corn, Ananas, Appel, Kaneel, en Kruidnagel.
Better Boy
€10
Tomaat, Zout, Zwarte Peper, Citroen, Worcestershire.
Tommy’s Margarita
€13
Tequila, vers Limoensap, en Sinaasappellikeur.
Menu Stijl III
Met een foto naast de menu tekst en een dubbele scheidingslijn
Vierkante foto
Zoete flammkuchen met peer
Met Parmaham en salie, Saltimbocca alla Romana.
€46
Amuse van paté en sjalot
Begin eens met een heerlijke amuse.
€30
Tompouce van avocadomousse
Lekker romig en knapperig maar dan hartig.
€22
Fake Tartare van tomaat
Met crema di balsamico.
€27
Ronde foto
Zoete flammkuchen met peer
Met Parmaham en salie, Saltimbocca alla Romana.
€46
Amuse van paté en sjalot nieuw
Begin eens met een heerlijke amuse.
€30
Tompouce van avocadomousse
Lekker romig en knapperig maar dan hartig.
€22
Fake Tartare van tomaat
Met crema di balsamico.
€27
Menu Stijl IV
Met een foto boven de menu tekst
Belgisch Stoofvlees
€28,50
Comfortfood van de bovenste plank. Lang gesudderd rundvlees in bouillon en bier, dat zo uit elkaar valt en zó mals wordt dat het vlees bijna smelt op je tong.
Knapperige doradefilet
€34,90
De dorade royal, ook wel de goudbrasem genoemd. Het vlees van de doradefilet is wat vetter dan dat van de dorade rose en heeft een heerlijke volle smaak.
Indiase kedgeree
€28,90
Kedgeree is een Indiaas gerecht met rijst en gekookte of gepocheerde schelvis (‘haddock’). In India eten ze het vaak als ontbijt, hier in Nederland is het eerder een dinergerecht.
openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag – vrijdag | 09:00 – 17:00 |
Zaterdag | 09:00 – 18:00 |
Zondag | 09:00 – 18:00 |
ons adres
Copyright © Website Template Flavour Restaurant | Gemaakt door MooiWebsite. Alle rechten voorbehouden.
PRIVACY | ALGEMENE VOORWAARDEN | KLACHTEN