Professionele benadering

Design Studio.

Ontwerp van functionele ruimtes

Betrouwbare samenwerking

Met een focus op betrouwbare samenwerking staan wij als architectenbureau altijd klaar om uw wensen en ideeën om te zetten in een realistische en haalbare oplossing. Door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers creëren we een vertrouwensrelatie en een optimale uitkomst voor uw bouwproject. Onze ervaring en expertise staan garant voor een onberispelijke uitvoering en een resultaat waar u trots op kunt zijn.

16+

Jaar aan gedegen ervaring

We zijn een Full-Service Architecten bureau gevestigd in Nederland

Onze focus ligt op het creëren van duurzame en innovatieve ontwerpen die aansluiten bij de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Door nauwe samenwerking en open communicatie realiseren we projecten van hoge kwaliteit en waardevolle architectuur. Wij geloven in de kracht van betrouwbare samenwerking en streven naar een uitstekende klanttevredenheid.

  • Interieur Design
  • Interieur Planning

  • Keuken Design

  • Ruimte Analyse

  • Smart Care

01

Concept design

Stap 1 is het maken van een afspraak bij u thuis of op locatie. We bespreken gezamenlijk uw interieurwensen en brengen uw specifieke behoeften en verwachtingen in kaart. Wij luisteren aandachtig naar uw verhaal en geven u advies en inspiratie. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en stellen vervolgens een plan op om uw interieurwensen te kunnen realiseren. Onze focus ligt altijd op het creëren van een interieur dat bij u past en uw levensstijl weerspiegelt.

02

Naar de tekentafel

Nadat we samen met u uw interieurwensen hebben besproken, gaan we naar de tekentafel. Onze professionele designers maken een schetsontwerp van het interieur, waarin rekening wordt gehouden met uw specifieke eisen en wensen. Hierbij worden zaken als verlichting, materialen en kleuren meegenomen. Het schetsontwerp geeft u een beeld van hoe het eindresultaat eruit zal zien en biedt u de gelegenheid om aanpassingen te maken. Samen met u bespreken we het schetsontwerp en passen we het aan totdat het helemaal naar uw wens is.

03

Project uitvoering

Nadat we samen het schetsontwerp hebben bekeken en eventuele aanpassingen hebben gemaakt, gaan we verder met de uitvoering. Ons team zorgt voor een perfecte en gedetailleerde uitvoering van het interieurproject. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van materialen en technieken, garanderen wij een resultaat waar u jarenlang plezier van zult hebben. Wij zorgen voor een nauwkeurige afwerking en gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige materialen. Ook wordt er nauwkeurig opgelet op de veiligheid en worden de werkzaamheden uitgevoerd volgens de laatste normen en regelgeving.

Een aantal succesvolle projecten

Wij zijn trots op onze vernieuwende projecten die we in de loop der jaren hebben gerealiseerd. Met name door onze ervaring in verschillende branches, waaronder kantoorinrichting, horeca inrichting, hotel interieur en winkelinrichting. Het stelt ons in staat om creatieve oplossingen te bieden en unieke interieurs te creëren die aansluiten bij de specifieke wensen en behoeften van onze klanten. Door onze full service aanpak, kunt u er zeker van zijn dat we zorgen voor een perfecte en gedetailleerde uitvoering van uw project.

Interieur Design
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

Keuken Design
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Design Wachtruimte
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

interieur design

Richard Park geeft college over neutraal design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus…

Architect tekening

10 designtips voor creatieve en ervaren ontwikkelaars

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus…

Nieuwe trends voor 2023 die je in de gaten moet houden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus…

Vakkundigheid door inzet van ervaren mensen

Bij ons Architecten bureau staan we bekend om onze vakkundigheid. Dit komt door de inzet van ervaren mensen die elke opdracht met passie en deskundigheid aanpakken. Onze architecten hebben jarenlange ervaring en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de branche. Hierdoor garanderen we altijd een hoogwaardige kwaliteit en een uniek en innovatief ontwerp.

Alinda Huting

Designer

Richard Park

Architect

Shaila Geloven

Fotograaf

Jent Folkertsma

Project Manager

FunctioneelSchematischConstructiefProductief design

Door een unieke combinatie van engineering-, constructie- en ontwerpdisciplines en expertise levert MooiWebsite een uitstekend ontwerpperspectief.

Creatief en inspirerend werk beïnvloed en verbeter de levens van mensen en de wereld.

If the plan doesn’t work, change the plan but never the goal

Over B.LIEVE

B.LIEVE is een architectenbureau / interieurbouwbedrijf gevestigd ‘s-Hertogenbosch, Noord-Brabant. Ons team van vakkundige designers en uitvoerende medewerkers is zeer toegewijd bij het realiseren van unieke en op maat gemaakte interieurs. Wij bieden full service, waarbij we u vanaf het begin tot het einde begeleiden bij het creëren van uw droominterieur.

NEEM CONTACT MET ONS OP

0123.456.789
info@mooiwebsite.nl
Straatnaam 00, 0000 AA, Plaatsnaam

COPYRIGHT (C) TEMPLATE B.LIEVE 2019 | GEMAAKT DOOR MOOIWEBSITE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN