Design & Creatie van

Exclusieve Interieurs

08

Bosrijke omgeving

15

Villa’s in Amsterdam

68

Interieur renovaties

25

Jaar
succesvolle
werkervaring

over ons

Creatieve oplossingen door professionele designers

Onze experts beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om uw wensen en eisen op een unieke en stijlvolle manier tot leven te brengen. Zij werken samen met u om te zorgen dat uw interieur niet alleen mooi is, maar ook functioneel en comfortabel

waarom voor ons kiezen

Omdat onze standaard zo hoog ligt, kunnen we voldoen aan maximale klanttevredenheid

Full service

Wij bieden full service aan en begeleiden u van A tot Z in het interieurproces. Daarbij nemen we alle zorg uit handen. Van het eerste ontwerp tot aan de afwerking en oplevering van uw interieur.

Nakomen afspraak

Wij garanderen u dat elke afspraak netjes wordt nagekomen en dat wij ons altijd zullen inzetten om onze verplichtingen na te komen. Wij vinden het belangrijk om ons te profileren als betrouwbare partij.

Klantgericht

Llanttevredenheid en service staan centraal in onze werkwijze. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften en werken nauwgezet om uw interieurwensen te realiseren.

Goede aftersales

Onze verantwoordelijkheid houd niet op zodra uw interieurproject is afgerond. Wij zijn vastbesloten om onze klanten na voltooiing van hun project de best mogelijke aftersales te bieden. 

waarom voor ons kiezen

Een buitengewone ervaring op een andere manier belicht

Bij Design Studio willen wij niet alleen een interieurproject voor u realiseren, maar willen wij u vooral een onvergetelijke en bijzondere ervaring bieden. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw interieur precies aan uw wensen voldoet, maar gaan nog een stap verder. Ons team is gespecialiseerd in het creëren van unieke en op maat gemaakte interieuroplossingen, die uw interieur op een bijzondere manier belichten. Of het nu gaat om het versterken van de sfeer in uw woning of het creëren van een onderscheidend design in uw bedrijf, wij zorgen er voor dat u verrast zult zijn door de mogelijkheden.

over ons

Leider in strategie ontwerp
in ieder detail

Bij ons staat strategie en ontwerp centraal in alles wat we doen. Wij geloven dat elk detail belangrijk is en daarom zetten wij ons in om de beste resultaten te bereiken. Als leider in strategie ontwerp, streven wij ernaar om elke opdracht tot in de perfectie uit te voeren. Onze passie voor design en onze toewijding aan het creëren van de beste oplossingen, maken ons uniek in onze branche.

Architect team

onze klanten

Wat onze klanten van onze service vinden

“Het interieurbureau heeft ons fantastisch geholpen bij het inrichten van ons nieuwe huis. Ze hebben een geweldige kijk op stijl en functionaliteit en waren in staat om onze wensen en eisen op een briljante manier samen te brengen. Het eindresultaat was geweldig en we zijn zo blij met onze nieuwe ruimte. Dank je wel!”

Amar Mahamed
Klant

“Ik heb het interieurbureau gebruikt voor de verbouwing van mijn kantoor en was onder de indruk van hun professionaliteit en kwaliteit. Ze brachten veel nieuwe ideeën en oplossingen aan tafel en werkten nauw samen met mij om te zorgen dat alles precies zo was als ik wilde. Ik beveel hen ten zeerste aan.”

Stephany Kasper
Klant

interieur design

proces

Een innovatieve kijk op fris advies en design

Bij ons staat innovatie voorop in onze aanpak van interieurontwerp. Dit tezamen met onze frisse blik en unieke perspectief stellen ons in staat om op een creatieve manier oplossingen te bieden die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. Onze expertise in design en onze passie voor het creëren van functionele en mooie ruimtes garanderen een resultaat waar u tevreden over zult zijn. Samen met ons toegewijd team om u van het beste advies te voorzien en samen met u te werken we aan een interieur dat uw verwachtingen zal overtreffen.

87

projecten afgerond

20

jaar loyale ervaring

07

getalenteerde medewerkers

92

procent tevreden klanten

waar we goed in zijn

Creatieve leiders in exclusieve interieur ontwikkeling

  • INTERIEURADVIES

  • INTERIEURSTYLING
  • VERKOOPSTYLING

  • INDELING, KLEUREN EN MATERIALEN

  • BESTAANDE- EN NIEUWBOUW

kantoorruimte

Blog

De laatste artikelen. Houd het in de gaten.

interieur design

Richard Park geeft college over neutraal design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus…

Architect tekening

10 designtips voor creatieve en ervaren ontwikkelaars

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus…

Nieuwe trends voor 2023 die je in de gaten moet houden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus…

Over Muze Studio

Muze Studio is een architectenbureau / interieurbouwbedrijf gevestigd ‘s-Hertogenbosch, Noord-Brabant. Ons team van vakkundige designers en uitvoerende medewerkers is zeer toegewijd bij het realiseren van unieke en op maat gemaakte interieurs. Wij bieden full service, waarbij we u vanaf het begin tot het einde begeleiden bij het creëren van uw droominterieur.

NEEM CONTACT MET ONS OP

0123.456.789
info@mooiwebsite.nl
Straatnaam 00, 0000 AA, Plaatsnaam

COPYRIGHT (C) TEMPLATE MUZESTUDIO 2019 | GEMAAKT DOOR MOOIWEBSITE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN