Professionele benadering

Geometrix

Design Studio.

Ontwerp van functionele ruimtes

Bij Design Studio creëren wij op maat gemaakte interieurbouwoplossingen. Wij hebben de capaciteiten om uw woning of bedrijf naar wens volledig in te richten, zodat u verzekerd bent van een eigentijds interieur. Door het combineren van de laatste interieurtrends met uw persoonlijke stijl, realiseren wij een uniek en exclusief op maat gemaakt interieur.

kantoor opstelling

over ons

Creatieve oplossingen door professionele designers

Onze experts beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om uw wensen en eisen op een unieke en stijlvolle manier tot leven te brengen. Zij werken samen met u om te zorgen dat uw interieur niet alleen mooi is, maar ook functioneel en comfortabel.

Met een op maat gemaakte creatieve oplossing met een van onze professionele designers, kunt u rekenen op een interieur dat aansluit bij uw persoonlijke stijl en past bij uw levensstijl. Of u nu op zoek bent naar een moderne of klassieke look, onze experts zullen u helpen uw interieurwensen te realiseren. Door toepassing van de nieuwste materialen en technieken kunnen we uw interieur een unieke uitstraling geven, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw eigen omgeving.

Betaalbare prijzen

Onze betaalbare formule biedt u de mogelijkheid om te investeren in een prachtig en op maat gemaakt interieur zonder te hoeven inleveren op kwaliteit. Wij geloven dat iedereen de kans moet hebben op een stijlvol en comfortabel interieur, ongeacht het budget.

Onderscheidend design

Onze professionele designers creëren unieke interieurs die niet alleen mooi zijn, maar ook uw persoonlijke stijl en levensstijl weerspiegelen. Wij geloven dat uw interieur een uitdrukking moet zijn van wie u bent en wat u waardevol vindt.

Vakkundig team

Ons team is altijd gericht op het leveren van de hoogste kwaliteit. Wij zijn trots op onze vakkundige en getalenteerde medewerkers, die ervoor zorgen dat elk interieurproject op professionele en efficiënte wijze wordt uitgevoerd.

hoe we werken

In 3 eenvoudige stappen

Bij Design Studio volgen wij drie stappen om uw interieurproject tot een succes te maken. Stap 1 is het maken van een afspraak bij u thuis of op locatie, waarbij uw interieurwensen en behoeften in kaart worden gebracht. Stap 2 is het maken van een schetsontwerp door een van onze professionele designers, waar rekening wordt gehouden met uw eisen en wensen. Stap 3 is een perfecte en gedetailleerde uitvoering door ons team, waarbij we uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen gebruiken en de veiligheid altijd in acht nemen. Onze focus ligt op het creëren van een interieur dat bij u past en waar u jarenlang plezier van zult hebben.

01

We maken een afspraak bij u thuis

Stap 1 is het maken van een afspraak bij u thuis of op locatie. We bespreken gezamenlijk uw interieurwensen en brengen uw specifieke behoeften en verwachtingen in kaart. Wij luisteren aandachtig naar uw verhaal en geven u advies en inspiratie. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en stellen vervolgens een plan op om uw interieurwensen te kunnen realiseren. Onze focus ligt altijd op het creëren van een interieur dat bij u past en uw levensstijl weerspiegelt.

02

We gaan naar de tekentafel

Nadat we samen met u uw interieurwensen hebben besproken, gaan we naar de tekentafel. Onze professionele designers maken een schetsontwerp van het interieur, waarin rekening wordt gehouden met uw specifieke eisen en wensen. Hierbij worden zaken als verlichting, materialen en kleuren meegenomen. Het schetsontwerp geeft u een beeld van hoe het eindresultaat eruit zal zien en biedt u de gelegenheid om aanpassingen te maken. Samen met u bespreken we het schetsontwerp en passen we het aan totdat het helemaal naar uw wens is.

03

De gedetailleerde uitvoering

Nadat we samen het schetsontwerp hebben bekeken en eventuele aanpassingen hebben gemaakt, gaan we verder met de uitvoering. Ons team zorgt voor een perfecte en gedetailleerde uitvoering van het interieurproject. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van materialen en technieken, garanderen wij een resultaat waar u jarenlang plezier van zult hebben. Wij zorgen voor een nauwkeurige afwerking en gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige materialen. Ook wordt er nauwkeurig opgelet op de veiligheid en worden de werkzaamheden uitgevoerd volgens de laatste normen en regelgeving. 

anders dan anderen

Een buitengewone ervaring op een andere manier belicht

Bij Design Studio willen wij niet alleen een interieurproject voor u realiseren, maar willen wij u vooral een onvergetelijke en bijzondere ervaring bieden. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw interieur precies aan uw wensen voldoet, maar gaan nog een stap verder. Ons team is gespecialiseerd in het creëren van unieke en op maat gemaakte interieuroplossingen, die uw interieur op een bijzondere manier belichten. Of het nu gaat om het versterken van de sfeer in uw woning of het creëren van een onderscheidend design in uw bedrijf, wij zorgen er voor dat u verrast zult zijn door de mogelijkheden.

waarom voor ons kiezen

Omdat onze standaard zo hoog ligt, kunnen we voldoen aan maximale klanttevredenheid

Full service

Wij bieden full service aan en begeleiden u van A tot Z in het interieurproces. Daarbij nemen we alle zorg uit handen. Van het eerste ontwerp tot aan de afwerking en oplevering van uw interieur, wij zorgen voor een soepele en efficiënte uitvoering. Ons team bestaat uit professionals die de laatste trends op het gebied van interieurbouw en design volgen, en die uw interieurwensen en -behoefte op een creatieve manier vertalen in een ontwerp. Wij nemen de stress uit handen en zorgen er voor dat u alleen nog te genieten van uw nieuwe interieur. Bij Design Studio kunt u er op vertrouwen dat uw interieurproject in goede handen is.

Nakomen afspraak

Wij garanderen u dat elke afspraak netjes wordt nagekomen en dat wij ons altijd zullen inzetten om onze verplichtingen na te komen. Wij vinden het belangrijk om ons te profileren als betrouwbare partij. Ons team zal er alles aan doen om u te helpen en te ondersteunen bij het realiseren van uw interieurdroom, en dit begint bij het nakomen van onze afspraken. Bij Design Studio kunt u er op vertrouwen dat wij onze beloftes nakomen en u altijd op de hoogte houden van de vorderingen.

Klantgericht

Klanttevredenheid en service staan centraal in onze werkwijze. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften en werken nauwgezet om uw interieurwensen te realiseren. Ons team is altijd bereid om u te helpen en te ondersteunen bij het nemen van beslissingen over uw interieur, en zorgen er voor dat u zich gehoord voelt. Wij streven er altijd naar om onze diensten zo snel en effectief mogelijk aan te bieden, zonder concessies te doen aan kwaliteit en design. Bij Design Studio kunt u rekenen op een klant- en servicegerichte aanpak en altijd klaar staan om u te helpen en te ondersteunen bij het realiseren van uw interieur.

Goede aftersales

Onze verantwoordelijkheid houd niet op zodra uw interieurproject is afgerond. Wij zijn vastbesloten om onze klanten na voltooiing van hun project de best mogelijke aftersales te bieden. Ons team is altijd beschikbaar voor eventuele vragen of opmerkingen en zullen u helpen bij het oplossen van eventuele problemen. Wij vinden het belangrijk u nog jarenlang kunt genieten van uw nieuwe interieur. Bij Design Studio kunt u er op vertrouwen dat wij u ook na de voltooiing van uw project zullen ondersteunen en beschikbaar zullen zijn voor eventuele vragen of opmerkingen.

onderscheidend en vernieuwend

Een aantal projecten

Wij zijn trots op onze vernieuwende projecten die we in de loop der jaren hebben gerealiseerd. Met name door onze ervaring in verschillende branches, waaronder kantoorinrichting, horeca inrichting, hotel interieur en winkelinrichting. Het stelt ons in staat om creatieve oplossingen te bieden en unieke interieurs te creëren die aansluiten bij de specifieke wensen en behoeften van onze klanten. Door onze full service aanpak, kunt u er zeker van zijn dat we zorgen voor een perfecte en gedetailleerde uitvoering van uw project.

onze klanten

Wat klanten van onze service vinden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet sapien in leo tincidunt ornare non quis eros. Ut sodales enim et orci ullamcorper, id consectetur lorem dictum. Sed et tempus massa. Praesent non eros at erat scelerisque eleifend. Quisque turpis felis.

Amar Mahamed
Naam klant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet sapien in leo tincidunt ornare non quis eros. Ut sodales enim et orci ullamcorper, id consectetur lorem dictum. Sed et tempus massa. Praesent non eros at erat scelerisque eleifend. Quisque turpis felis.

Stephany Kasper
Naam bedrijf

Alinda Huting

Designer

Richard Park

architect

Shaila Geloven

fotograaf

Jent Folkertsma

project manager

wat cijfers

Mijlpalen die we met trots hebben bereikt en ons nog meer motiveren.

35+

Interieur designs

87+

Architectuur

96%

happy klanten

167+

projecten afgerond

ons blog

Laatste nieuws

interieur design

Richard Park geeft college over neutraal design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus…

Architect tekening

10 designtips voor creatieve en ervaren ontwikkelaars

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus…

Ook van onze expertise gebruik maken?

Over Geometrix

Geometrix is een binnenhuisarchitect gevestigd ‘s-Hertogenbosch, Noord-Brabant. Ons team van vakkundige designers en uitvoerende medewerkers is zeer toegewijd bij het realiseren van unieke en op maat gemaakte interieurs. Wij bieden full service, waarbij we u vanaf het begin tot het einde begeleiden bij het creëren van uw droominterieur.

NEEM CONTACT MET ONS OP

0123.456.789
info@mooiwebsite.nl
Straatnaam 00, 0000 AA, Plaatsnaam

COPYRIGHT (C) TEMPLATE GEOMETRIX 2019 | GEMAAKT DOOR MOOIWEBSITE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN