Voorbeeld pagina enkel project

Welkom op deze voorbeeldpagina van een enkel project!

Wanneer wij jouw website ontwerpen, worden alle afzonderlijke projecten op deze manier weergegeven. De titel van het artikel staat dan bovenaan de pagina vermeld. Onze projectpagina’s zijn zeer uitgebreid en kunnen volledig naar jouw wensen worden ingericht met tekst en afbeeldingen. Je hebt eventueel de mogelijkheid om onderaan de pagina de laatste toegevoegde projecten weer te geven.

Locatie
Zeist

Opdrachtgever
Particulier

Oplevering
2021

Fotografie
Stephany Kasper

Een droom die uitkomt

Na een grondig onderzoek naar verschillende architecten, besloot de eigenaar om voor Design Studio te kiezen vanwege onze persoonlijke benadering en de hoge kwaliteit van onze realisaties. Het ontwerp van de villa is uniek en wordt gekenmerkt door het samenspel van verschillende volumes, elk met een horizontaal uiterlijk en gebruik van verschillende materialen. Dit varieert tussen metselwerk en vergrijsd hout, strak wit stucwerk en royale glaspartijen, waardoor het ontwerp een harmonieus en aantrekkelijk geheel vormt.

keuken met houten vloer en minimale eetkamer met uitzicht vanuit het raam

Strak en modern design

Wij hebben de perfecte hoofdvorm voor jouw villa gevonden: een hoekvorm waarbij we de tuinzijde transparant hebben gemaakt en de straatzijde grotendeels gesloten is gehouden. Onze toepassing van stalen luifels creëert een horizontale belijning die de open en gesloten elementen met elkaar verbindt en aan de tuinzijde een breed en luxueus uiterlijk geeft. De horizontale uitstraling geeft de villa aan de straatzijde een compactere look die perfect aansluit bij de kleinschalige omgeving.

In balans

Het ontwerp van de woonkamer is geheel gericht op comfort en stijl. We hebben een prachtige zitkuil ontworpen met een strakke kachel en een panoramaraam dat uitkijkt op de zijtuin. Maar dat is nog niet alles, we hebben ook een enorme kelder onder de woning gecreëerd ingericht met luxe als een home-gym tot een home-cinema en zelfs een bar. De tuin is ook niet achtergebleven met zijn riante buitenkeuken en jacuzzi. En voor de praktische zaken, hebben we een handige walk-in closet en een wasruimte in de kelder gemaakt waar de wasgoed is te wassen en drogen met een Scandinavische droogkast.

Heeft u een project dat gerealiseerd moet worden?

Onze ervaren professionals staan klaar om samen met u te werken aan het realiseren van uw project. Of het nu gaat om de renovatie van uw woning of het ontwerpen en bouwen van een nieuw bedrijfspand, wij zijn er om u te ondersteunen bij elke stap van het proces. Onze focus ligt op een efficiënte en effectieve aanpak, zodat u snel en met het beste resultaat uw project kunt realiseren. Laat ons weten wat uw wensen zijn, en wij zorgen voor een op maat gemaakte aanpak.

Over Muze Studio

Muze Studio is een architectenbureau / interieurbouwbedrijf gevestigd ‘s-Hertogenbosch, Noord-Brabant. Ons team van vakkundige designers en uitvoerende medewerkers is zeer toegewijd bij het realiseren van unieke en op maat gemaakte interieurs. Wij bieden full service, waarbij we u vanaf het begin tot het einde begeleiden bij het creëren van uw droominterieur.

NEEM CONTACT MET ONS OP

0123.456.789
info@mooiwebsite.nl
Straatnaam 00, 0000 AA, Plaatsnaam

COPYRIGHT (C) TEMPLATE MUZESTUDIO 2019 | GEMAAKT DOOR MOOIWEBSITE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN